Innebandy och egentid

Imorgon bär det av mot Uppsala för halva familjen. Melvin skall spela Storvretacupen i helgen, så han och Nicke drar iväg imorgon förmiddag. De kommer bo på hotell men Melvin kommer hänga med sina lagkompisar under dagarna samt äta med dem.

Jag och Felix stannar hemma och får lite egentid bara vi under helgen. Det blir nog mysigt. Är alltid lättare med bara ett barn (inget syskon att retas med). Vi får se vad jag och Felix skall hitta på, kanske åker vi och hälsar på några kompisar eller så hänger vi här hemma. Har vi tur är hans tjejkompisar hos sin pappa så de kan leka lite.

Idag har Melvin varit med mig på jobbet, han har inte gjort mycket väsen av sig. Han har blivit helt uppslukad av att göra videos till sin YouTube kanal… blivande YouTubern 🙂 .. ja herregud, vart skall det där sluta. Men det är kul att han är intresserad av och ändå vågar filma sig själv. Jag skulle nog inte känna mig bekväm med att vlogga.

Hade funderingar på om Felix skall få följa med mig till jobbet imorgon, men har inte helt bestämt mig än. Han brukar sköta sig och tycker det är kul att hänga med, men samtidigt är det lugnt och skönt på förskolan och där har han också roligt. Vi får se hur det känns imorgon bitti, men tänker nog ändå att vi tar en liten sovmorgon.

Nu blir det middag och ett avsnitt av “Vikings”

2 thoughts on “Innebandy och egentid

  1. Var tvungen att göra om bloggen då man inte kunde komma in på den, så blev till att byta tema och då fick jag göra om header m.m
    Blev faktiskt rätt okej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.