Semester

Jag är verkligen helt kass på att skriva på den här bloggen. Blir desto mer på instastory och instagram just nu. Följ mig gärna på @annakarlsson_75

Barnens sista dagar med mig avslutades med en tripp tillsammans med Nicke ner till Vetlanda där vi bodde på hotell. Målet med resan var Astrid Lindgrens värld och väl där så lyckades vi pricka in en väldigt varm och solig dag. Men med förväntansfulla barn, förväntansfulla föräldrar och mycket vätska så hade vi en superhärlig dag. Barnen hade jättekul, speciellt kanske Felix som är lite mindre och verkligen hade sett fram emot det här. Men som Melvin sa, har Felix kul så har jag kul.Jag skall försöka göra ett inlägg senare, alla bilder är i mobilen så ibland är det enklare att blogga i wordpressappen.

Nu är i alla fall barnen med sin pappa och det är tyst och skönt här hemma, men jag tycker det känns jättekonstigt att ha semester själv. Jag vet liksom inte vad jag skall hitta på, dessutom har ju vädret blivit avsevärt sämre. När jag tänker efter har jag inte gjort mycket alls. Tränat nästan varje dag, hängt med barn och Nicke igår men däremellan mest legat i en solstol (idag under filt) och lyssnat på ljudbok.

Men det kanske är det som är semester. Kör vi såhär nästa år med 2v ledigt så måste jag nog boka in något. Nu ser jag istället fram emot imorgon när barnen kommer till mig för att hänga och sova över medan Nicke skall till Stockholm. Sen på fredag så blir det Nolia för mig i Umeå, ska bli kul att åka dit och jobba och se sig om lite. Är aldrig fel att spana in vad våra konkurrenter gör heller. Sen är det ett härligt gäng på Yamaha Center i Umeå så jag kommer nog få riktigt kul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.