I made it

Det här med dåligt självförtroende vad gäller fordon, är det en typisk tjejgrej? Jag har haft körkort sen 2006 men avskyr att köra där jag inte hittar. Att köra i Stockholm finns knappt på kartan. Livrädd för att behöva cirkulera runt och leta parkering. Fickparkerat har jag gjort en gång och det var när jag gick på körskola. Köra någon annan bil än min egen vägras också.Trots detta chansade jag på (efter rapport från Marie) på att det skulle finnas parkering vid Nytorget. Och det fanns. Kände mig lite mallig när jag parkerat ?.

Det blev en dag med mycket prat, lite promenad, kaffepaus och lite shopping till Felix. Det här var precis vad jag behövde. Tack Marie för sällskap.

Ska bli bättre på att göra saker, kanske åka in till stan för en fika efter jobbet eller stanna till hos någon på vägen hem. Samtidigt så kan man såklart komma till mig också, här är man alltid välkommen ?

2 thoughts on “I made it

  1. Jag var också jättenervös, kände att jag inte skulle klara av det.
    Men sen köpte jag ett paket med körlektioner och gick bara på körskola.
    Funkade inte att köra hemma, var för stressande.
    Du fixar det! Lycka till

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.