Märklig tid

Det här tycks vara mångas bästa vän just nu. Vilken explosion av Corona det blivit. Sist jag skrev här var det knappt några fall alls i Sverige. Nu dras man med i den allmänna hetsen. Grannländer stänger sina gränser, inför karantän om folk rest, stänger skolor mm.

Nu idag stängs gymnasium, universitet/högskolor och vuxenutbildningar. Sverige stoppar även resor till Sverige. Det förbereds/jobbas på att stänga alla skolor… ja ni, det har hänt mycket sen sist jag skrev.

Jag vågade mig trots det ner till gymmet. Spritade crosstrainern för att vara på den säkra sidan. Jag fick sällskap av en man med svarta handskar (och handsprit). I vanliga fall skulle man bli lite stressad om någon sätter på sig svarta handskar, men nu förvånas man inte över nåt. Jag menar, folk hamstrar toapapper….

Som sagt var, än har inte våtservetterna tagit slut, funkar att torka sig med det oxå så jag bunkrade upp med hela 2 förpackningar för en krissituation ?. Pastahyllan och ris var också bristvara häromdagen.

Imorgon blir det en sväng in till jobbet för att skriva ut lite och närvara på ett möte, sen hem igen och hemmajobb resten av veckan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.