Badkalas

I söndags var vi på Agnes kalas i badhuset i Gnesta. Det var ett gäng barn som var där och alla verkade tycka det var jättekul att få bada. Kalaset höll på i två timmar och jag tror de fikade i max 30 minuter. När man har badkalas så bjuds det på saft och till det hade de vaniljglass med kolasås eller jordgubbssås (Frejahallen i Gnesta)

Agnes föräldrar hade även köpt med lite kakor och tagit med kaffe till de vuxna eftersom det inte ingick.

Melvin badade som en galning, han älskar verkligen att bada och kasta sig i vatten (vilket gjorde att vi blev lite blöta). Svårt att få barn att inte stänka när de är i badhuset.

Även om barnen hade kul så kände jag att ett badkalas är nog inget för oss. Det blev väldigt uppdelat med barnen, Melvin hängde mest själv eller med Agnes och många av de andra barnen lekte själva. Vad jag har upplevt så leker barnen mer med varandra när vi har varit på hemmakalas. Dessutom blir ljudnivån rätt hög och värmen var rätt jobbig för oss som inte jobbade. Sen kan jag sakna det här att barnen samlas när presenterna öppnas, det brukar vara lite av en höjdpunkt för barnen att se vad födelsedagsbarnet får och hur de reagerar.

Nej vi får hoppas på värme när Melvin fyller år så vi kan ha sitta ute och barnen kan leka på baksidan. Blir genast värre om det är dåligt väder då vi inte har så jättestort.

Här är lite bilder från kalaset

Melvin och Agnes busar

Melvin provar “djupa” poolen

Han gillade de här simpucklarna

Fikatajm

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.