Vyssja och vagga

Igår hade jag en pigg Felix. Han sov när vi åkte upp mot Solna men vaknade när vi kom till Miele. Sen var han vaken hela tiden vi var där dvs nära två timmar. Han var glad och jollrade och lekte med fötterna. Till och med deras VD tyckte han verkade så glad och nöjd att han kunde ju vara där för jämnan… en liten Miele mascot 🙂

När vi klev utanför dörrarna för att åka hem så vaknade han. Sen sov han fram tills att vi kom på tåget. Sen var han vaken ända till 22 på kvällen. Han tog små powernaps men totalt sov han max 45-60 min på hela dagen (från 11). En övertrött kille var dock inte så rolig att ha att göra med de två sista timmarna innan han somnade för natten. Men med lite amning och en flaska ersättning så somnade han till slut.

Jag trodde natten skulle bli bra med tanke på hur lite han sovit på dagen men han vaknade flera gånger så imorse var varken han eller jag vidare pigg. Vi gick upp vid 8 och nu har han ammat lite och jag har vaggat honom till sömns i vagnen (tog ungefär 10 sekunder)….

Nu ligger jag och Melvin utsträckta i soffan och njuter av tystnaden.

2 thoughts on “Vyssja och vagga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.