Man upphör aldrig att förvånas….

Den här bilden hade en vän delat på Facebook och den kom passande nog när jag för första gången på länge läser lite bloggar.

Vad är det för fel på folk, då menar jag vuxna människor. Jag läser kommentarer i olika bloggar där folk i och för sig kanske är ärliga, men i vissa lägen kanske man skall tänka på hur man själv skulle reagera om någon skulle säga det personerna skriver till bloggarna. Och skulle ni våga säga det till personen om ni mötte den i verkligheten? Troligen inte.

Visst, i många fall är det offentliga personer, men de är också människor, och om du stör dig så mycket på någon så varför ens läsa bloggen. Jag tycker inte alltid som andra men antingen accepterar jag det och läser vidare för att andra saker är bra med bloggen, är någon “tappad” enligt mig, så inte skriver jag det i en kommentar, utan då slutar jag läsa bloggen.

Tänk om alla människor skulle gå runt och säga till ex sina jobbarkompisar att vilken ful tröja du har idag, vad tjock du är, tränar du inte? Vilket matvrak du är… etc…

Jag har bara fått en elak kommentar i min blogg, och den var någon som tyckte att det var oerhört dumt att sätta barn till världen och något om abort…. detta när jag var gravid med Felix har jag för mig… Annars får jag bara vanliga kommentarer i de fall någon tar sig tiden att kommentera.

Jag tycker att vi skall bli bättre på att lyfta våra medmänniskor, inte sänka dom. Man kan tycka både det ena och det andra i tysthet men öppna munnen när du har något bra, snällt och peppande att säga, annars, var tyst.

Häromdagen lade Magdalena Graaf ut en annan passande text (hon får ta mycket skit), lite såhär idiotiskt är det också på sociala medier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.